- Web sitesi
- dugunforum.com
ASLA YAPMAYIN! Düğün Günü Yaşadığım En Büyük Pişmanlık...
Gönderen: Admin (İsimsiz Kullanıcı Paylaşımıdır
)Selam kızlar... Bugün size süslü püslü düğün fotoğraflarının arkasındaki o "keşke"yi anlatmaya geldim. Benim düğünüm harikaydı, evet, ama bir hatam vardı ki balayında bile aklıma geldikçe içimi sızlattı. Sizin de canınız yanmasın, o gününüz mahvolmasın diye en büyük pişmanlığımı paylaşıyorum.

Neydi Bu Büyük Hata?
Her şey o "hayalimdeki ayakkabıya" aşık olmamla başladı. 12 puntoluk, taşlı, muazzam ama bir o kadar da rahatsız bir stilettodan bahsediyorum. Herkes "Yapma, rahat bir şey al" dedi ama ben "Gelin bir kere olur, acıya dayanırım" dedim. Dayanamadım.
O Gün Neler Yaşadım?
- Fotoğraf Çekimi İşkencesi: Dış çekimde daha ikinci pozda ayaklarım su topladı. Gülümsediğim her karede aslında dişlerimi sıkıyordum. canım yanarken çıkan o sahte gülümseme tüm albümümde var şu an...
- İlk Dans Kabusu: Eşimle o en romantik dansımızda, acıdan dolayı adım atamadım. Dans etmekten çok eşime tutunup ayakta kalmaya çalışıyordum.

- Masaları Gezememek: Misafirlerimize "Hoş geldiniz" demek için masaları gezerken her adımda içimden çığlık atıyordum. Gecenin yarısında ayakkabıları fırlatıp attım ve gelinliğimin altından o beyaz otel terlikleriyle gezmek zorunda kaldım. Şıklık sıfır!