ASLA YAPMAYIN! Düğün Günü Yaşadığım En Büyük Pişmanlık...

adminadmin is verified member.

- halil -
Yönetici
Admin
Web sitesi
dugunforum.com

ASLA YAPMAYIN! Düğün Günü Yaşadığım En Büyük Pişmanlık...

Gönderen: Admin (İsimsiz Kullanıcı Paylaşımıdır 👤)

Selam kızlar... Bugün size süslü püslü düğün fotoğraflarının arkasındaki o "keşke"yi anlatmaya geldim. Benim düğünüm harikaydı, evet, ama bir hatam vardı ki balayında bile aklıma geldikçe içimi sızlattı. Sizin de canınız yanmasın, o gününüz mahvolmasın diye en büyük pişmanlığımı paylaşıyorum. ✍️💔

Neydi Bu Büyük Hata?

Her şey o "hayalimdeki ayakkabıya" aşık olmamla başladı. 12 puntoluk, taşlı, muazzam ama bir o kadar da rahatsız bir stilettodan bahsediyorum. Herkes "Yapma, rahat bir şey al" dedi ama ben "Gelin bir kere olur, acıya dayanırım" dedim. Dayanamadım. 😭

O Gün Neler Yaşadım? 📉

• Fotoğraf Çekimi İşkencesi: Dış çekimde daha ikinci pozda ayaklarım su topladı. Gülümsediğim her karede aslında dişlerimi sıkıyordum. canım yanarken çıkan o sahte gülümseme tüm albümümde var şu an...
  • İlk Dans Kabusu: Eşimle o en romantik dansımızda, acıdan dolayı adım atamadım. Dans etmekten çok eşime tutunup ayakta kalmaya çalışıyordum. 💃🚫
  • Masaları Gezememek: Misafirlerimize "Hoş geldiniz" demek için masaları gezerken her adımda içimden çığlık atıyordum. Gecenin yarısında ayakkabıları fırlatıp attım ve gelinliğimin altından o beyaz otel terlikleriyle gezmek zorunda kaldım. Şıklık sıfır! 🏨👣

Şimdiki Aklım Olsa? 💡✨

Eğer düğünüm bugün olsaydı, kesinlikle platform tabanlı, özel yapım veya spor şık bir gelin ayakkabısı tercih ederdim. Güzellik her şey demek değilmiş, o günün tadını çıkarmak asıl meseleymiş.

Gunun Sorusu
SOHBET TRENDİ

Yükleniyor...

Şu an forumda en çok bu konu konuşuluyor.

2026 PİYASA ANALİZİ
CANLI VERİ
Bütçeni Planla, Sürprizlere Yer Bırakma!

Ücretsiz Üye Olun ve Firmanızı Tanıtın!

Düğün forumumuzda firmanızı ücretsiz üye olarak tanıtabilirsiniz. İşletmenizin görünürlüğünü artırmak ve daha fazla müşteriye ulaşmak artık çok kolay.
Geri