Filmlere Taş Çıkartır!" Sizin Aşk Hikayeniz Nasıl Başladı? ❤️🎥

adminadmin is verified member.

- halil -
Yönetici
Admin
Web sitesi
dugunforum.com
Selam kızlar! 🌸 Forumun bu yeni köşesini açmışken, sessiz kalmak olmazdı. İsmini vermek istemeyen bir üyemizin bize gönderdiği o film tadındaki tanışma ve teklif hikayesini sizinle paylaşıyoruz. Hazırsanız mendilleri hazırlayın! 🤧👇

Nasıl Tanıştık? 👩‍❤️‍👨"Her şey yağmurlu bir Salı günü, Kadıköy’de küçük bir üçüncü dalga kahvecide başladı. Ben her zamanki gibi 'Yulaflı Latte' sipariş etmiş bekliyordum. O sırada yan masada elinde kalın bir mimarlık kitabı olan bir çocuk, garsonun getirdiği kahveye bakıp 'Ama ben Americano istemiştim' dedi. Garson o kadar yoğundu ki, karışıklığı fark edip 'Pardon, bu sizin Latte'niz galiba' diyerek kahveyi bana uzattı.

Ben tam 'Teşekkürler' diyecekken, o çocuk (şimdi eşim olan Emre!) gülümseyerek; 'Aslında yulaflı latte daha güzel kokuyormuş, isterseniz değişmeyelim, kaderin bana bir mesajı olabilir' dedi. 😅 O gün o kahveleri değiştik ama telefon numaralarımızı değiştik! O günden sonra her Salı aynı saatte o kahvecide buluşmaya başladık."

Evlenme Teklifi Nasıl Geldi? "Tanışmamızın 3. yılında beni yine o ilk tanıştığımız kahveciye götürdü. Ama içerisi o gün bir garipti; hiç müşteri yoktu, sadece bizim masamızda bir buket papatya duruyordu. Garson önüme her zamanki gibi bir Latte getirdi.

Kahvenin süt köpüğünün üzerine kakao ile 'Bu sefer sadece kahveyi değil, soyadını da benimle değişir misin?' yazılmıştı! 🥰 Başımı kaldırdığımda Emre çoktan diz çökmüş, elinde o parıldayan yüzükle bana bakıyordu. Restoranın arkasından bir anda en sevdiğimiz şarkı çalmaya başladı... Tabii ki cevabım gözyaşları içinde 'Evet!' oldu!"
(İsimsiz Kullanıcı Paylaşımıdır 👤)

Sizinkisi nasıl başladı? ✍️Hadi kızlar, mikrofon sizde! Sizi ilk görüşte çarpan o anı ya da 'Hadi canım, bu da mı oldu?' dediğiniz o evlenme teklifini anlatın, birlikte duygulanalım! 👇💖

Gunun Sorusu
SOHBET TRENDİ

Yükleniyor...

Şu an forumda en çok bu konu konuşuluyor.

2026 PİYASA ANALİZİ
CANLI VERİ
Bütçeni Planla, Sürprizlere Yer Bırakma!

Ücretsiz Üye Olun ve Firmanızı Tanıtın!

Düğün forumumuzda firmanızı ücretsiz üye olarak tanıtabilirsiniz. İşletmenizin görünürlüğünü artırmak ve daha fazla müşteriye ulaşmak artık çok kolay.
Geri