Kuaför salonu açacaklar için ekipman önerileri

yavuzcanspot

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üye
Kuaför salonu açmayı düşünenler için birkaç önemli tavsiye paylaşmak istedim.
Bu sektörde üretim yaptığımız için en çok karşılaştığımız hata ekipman seçiminde oluyor.
Özellikle kuaför koltuğu, saç yıkama koltuğu ve tezgah seçiminde sadece görünüme bakmak ileride sorun çıkarabiliyor.
Hem dayanıklı hem de uzun süre kullanılabilecek ürünler tercih edilmesi gerekiyor.
Bu alanda farklı modelleri incelemek isteyenler için kendi ürünlerimizi de buradan görebilirsiniz:

👉 https://www.yavuzcanspot.com
YavuzCan Kuaför Mobilyaları - Furniture Equipment
Karlıtepe Mah. G.O.Paşa/ İstanbul
Telefon:
+90 552 399 51 48

Çalışma Saatleri
09:00 - 19:00

-------------------------------------------------------------------

Kuaför Mobilyaları​

Kuaför salonları için üretim yaptığımız kuaför mobilya paketleri, salon kurulumunda ihtiyaç duyulan tüm ekipmanları bir arada sunar. Uygun fiyatlı kuaför mobilya paketleri ile hem maliyet avantajı sağlayabilir hem de profesyonel bir salon görünümü elde edebilirsiniz.

Bayan Kuaför Tezgahları​

Modern ve kullanışlı yapıya sahip bayan kuaför tezgahları, salonunuza estetik ve profesyonel bir görünüm kazandırır. Farklı tasarım ve ölçülerde sunulan bayan kuaför tezgahı modelleri ve fiyatları ile ihtiyacınıza uygun çözümler bulabilirsiniz.

Kuaför Koltukları​

Dayanıklı ve konforlu yapısıyla öne çıkan kuaför koltukları, yoğun kullanım için uzun ömürlüdür. Kuaför koltuğu fiyatları, modelleri ve özellikleri açısından geniş bir seçenek sunarak salonunuza en uygun ürünü seçmenizi sağlar.

Saç Yıkama Koltukları​

Müşteri konforunu ön planda tutan saç yıkama koltukları, ergonomik yapısıyla rahat bir kullanım sunar. Saç yıkama koltuğu fiyatları ve set modelleri ile salonunuz için en uygun sistemi kolayca seçebilirsiniz.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Gunun Sorusu
SOHBET TRENDİ

Yükleniyor...

Şu an forumda en çok bu konu konuşuluyor.

2026 PİYASA ANALİZİ
CANLI VERİ
Bütçeni Planla, Sürprizlere Yer Bırakma!

Ücretsiz Üye Olun ve Firmanızı Tanıtın!

Düğün forumumuzda firmanızı ücretsiz üye olarak tanıtabilirsiniz. İşletmenizin görünürlüğünü artırmak ve daha fazla müşteriye ulaşmak artık çok kolay.
Geri